Upplev framtidens solcellsteknik på Elmässan i Stockholm

Be a game changer
Tillsammans, vår förnybara energi
Monter P:03
Kistamässan
18–19 oktober 2023

Bli en del av den förnyelsebara gemenskapen och hjälp till att forma energiomställningen. För en klimatvänlig, hållbar framtid. Upplev de nya innovationerna som finns att välja mellan med våra helhetslösningar inom energisektorn för villor och kommersiella lösningar. Träffa vårt team. Vi ses i Stockholm!

Upplev framtidens solcellsteknik på Elmässan i Stockholm
SMA Home Energy Solutions

SMA Home Energy Solutions

Tillsammans, för 100 % ren energi i hemmet

SMA Home Energy Solutions kombinerar innovativa produkter, intelligenta programvarusystem och världsklasservice. På Elmässan kommer du att upptäcka spännande nya trender som kommer göra produktion och lagring av solel mer optimalt, flexibelt och tillgängligt än någonsin.

Sunny Tripower Smart Energy

Hybridväxelriktaren Sunny Tripower Smart Energy är en 2-i-1-lösning för användning av egenproducerad solel. Genom en kombination av intelligent teknik och integrerade tjänster har SMA skapat en kompakt lösning – baserat på mer än 30 års erfarenhet av batterilagringslösningar. Du producerar, använder och lagrar solelen enkelt och bekvämt med Sunny Tripower Smart Energy. Systemet kan alltid utökas om det behövs, även för att användas till elbilsladdning eller med värmepumpar. Den integrerade reservströmsfunktionen säkrar hushållets strömförsörjning, även vid ett strömavbrott. Med en egen solcellsanläggning får du ett väl genomtänkt energisystem med intelligent styrning och med upp till 100 procent egenförsörjning.

Ytterligare information

Sunny Home Manager

Kontrollcentralen för intelligent energihantering. Sunny Home Manager 2.0 övervakar alla energiflöden i hushållet, upptäcker automatiskt besparingsmöjligheter och möjliggör en effektiv solenergianvändning i hushållet. På så sätt blir den intelligenta energihanteringen ännu enklare och billigare.

Ytterligare information

Förhandstitt: ladda med solel från nya SMA eCharger

Från och med 2024 kommer du kunna ta energiomställningen till vägen med ett nytt laddningssystem för elbilar. Du kan integrera SMA eCharger i vår heltäckande lösning och den passar både för villor och kommersiellt bruk. Här är en förhandsvisning på några nyckelfunktioner:

De senaste fordonsprotokollen enligt ISO 15118

Genererar avläsningar om laddstatus på ditt fordonsbatteri och integrerar dem i den smarta energistyrningen

Fakturerar och åskådliggör laddningar via SMA eMobility-portalen

SMA Commercial Energy Solutions

SMA Commercial Energy Solutions

Tillsammans, för koldioxidneutralt företagande

Från att kapa CO2-utsläpp till att göra det enklare att budgetera energikostnader tillhandahåller SMA skräddarsydda lösningar för företag för att uppnå koldioxidneutralitet och en oberoende energiförsörjning.

Sunny Tripower X

Den nya Sunny Tripower X är en innovativ systemlösning för solcellsanläggningar i kommersiella projekt och större privata solcellsanläggningar. Den integrerade System Manager-funktionen med direkt åtkomst till Sunny Portal powered by ennexOS övervakar upp till 5 SMA-växelriktare och en smartmätare. Aktiv och reaktiv effekt regleras dynamiskt via SMA Dynamic Power Control. Ett brett ingångsspänningsintervall och en hög ingångsströmförmåga gör den kompatibel med den nya generationens högeffektiva solpaneler. Höljet har fått en ny konstruktion som ger effektivare kylning av de elektroniska komponenterna, vilket bidrar till maximal livslängd av Sunny Tripower X.

Ytterligare information

Ladda med solel: Den nya SMA Commercial eMobility Solution

Det här helt integrerade allt-i-ett-systemet hjälper företag att påbörja koldioxidneutral laddsinfrastruktur för sina elbilsflottor. Med SMA EV Charger Business gör sig företag oberoende av ökade energi- och bränslekostnader. Vi hjälper gärna till med en heltäckande support, från planering till drift och användandet av SMA eMobility-portalen.

Ytterligare information

Håll dig informerad, anmäl dig till vårt SMA nyhetsbrev nu (på engelska).

Nyhetsbrev från SMA